test.01 by jonbailey
March.31.2009, 8:29 pm
Filed under: architecture, Studio Talk

section_proto_03

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

after the discussion today we’ve decided to take three different vertical circulation approaches to our project in the hopes to create three distinct experiences within the same structure. the boxes are shown as theoretical boundaries of where our spaces may lie. the actual structural technique is still on the table for discussion. it has also been mentioned that we rethink our previous idea of contracting/expanding classroom spaces, which now cluster around the lightwells.

Comment by jonbailey




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: